Marjolein Knuit

Waving At The Sun van Bettens: een luisterplaat over gletsjers en ontberingen

De band die we kennen van nummers als ‘Not an addict’ en ‘Everything for free’ heeft een nieuwe plaat: Waving At The Sun. Een bijzondere cd, om meerdere redenen. Het is de soundtrack bij een documentaire over een poolexpeditie. Denk gletsjers, kou en ontberingen. Gert en Sarah Bettens hebben daar twaalf liedjes bij gemaakt. Sommige met het vertrouwde K’s Choice-gevoel, maar ook een aantal instrumentale songs.

Gert en Sarah Bettens hebben Waving At The Sun uitgebracht onder een nieuwe naam: Bettens. Het is een zijproject, en geen poprock-album zoals je van K’s Choice misschien zou verwachten. En dat is handig om te weten voordat je cd aanschaft: het is een plaat waar je misschien even aan moet wennen.

Lees de rest van deze recensie op Cultuurbewust.nl

Geef je reactie